Beste cadeau-ideeën voor de man die alles heeft

Iedereen houdt van een romantisch gebaar en het wordt zeker gewaardeerd wanneer men een geschenk ontvangt van iemand die men liefheeft. Maar hoe mooi het ook is om met schatten versierd te worden, het bevredigende gevoel dat gepaard gaat met de eenvoudige daad van het geven, zegeviert zeker. Als je op mij lijkt, is het vooral belangrijk om elke aankoop te laten tellen.

WAT IS HET PERFECTE CADEAU VOOR HEM?

Met verjaardagen en speciale feestdagen die ons voortdurend op de hielen zitten, kan het soms wat ontmoedigend aanvoelen om op zoek te gaan naar het ‘perfecte’ cadeau voor hem. En toch blijft de vraag: wat is het ‘perfecte’ cadeau voor een man?

Misschien bestaat het niet? Een cadeau wordt pas ‘perfect’ door de handeling zelf. Denk eens aan al die keren dat je cadeaus hebt gekregen van familie en vrienden, wat waardeerde je meer? Hun aanwezigheid of hun cadeaus. Het feit dat er zoveel over je aankoop is nagedacht, betekent meer voor je dierbaren dan welk prijskaartje dan ook. Begrijp ons niet verkeerd, we zouden een 6-pak ambachtelijke bieren of een nieuwe bierbereidingsset niet afslaan, maar om omringd te zijn door mensen die genoeg van je houden om de dingen waar je van houdt te erkennen, zelfs je eigenzinnige ‘hoppies’, is ook best cool.

7 PERSOONLIJKHEDEN DIE JE MISSCHIEN KUNNEN HELPEN:

1. DE DAPPERE KEREL

Ambitieus en onstuimig met als enige doel om op te vallen in de menigte, vindt hij het heerlijk om nieuwe manieren te vinden om zijn look en garderobe te verbeteren. Geef je man het vertrouwen om zijn innerlijke Bond uit te drukken en te pronken met zijn verfijnde stijl. Een klassieke stropdassenset maakt elk pak of blazer eleganter en geeft de indruk van een bewuste styling. Combineer de stropdas met manchetknopen of wees gedurfd en wissel de stropdas in voor een pochet. Beide combinaties geven hem de gewenste look. Deze sets manchetknopen en stropdassen bestaan uit 100% zijden materiaal en zijn verkrijgbaar in een veelheid van ontwerpen. Gegarandeerd dat ze elk publiek versteld doen staan.

Man met manchetknopen en horloge

Winkelen Stijlvolle Geschenken voor Mannen

2. DE HEER

Hoe sexy een ruige man ook is, een goed verzorgde man is moeilijker te weerstaan. Het kan lastig zijn om al je verzorgingsbehoeften te beheren als je niet over alle hulpmiddelen beschikt. Er komt heel wat bij kijken om dat moeiteloos geraffineerde uiterlijk te behouden, maar met de juiste producten hoeft dat niet zo’n uitdaging te zijn. Waarom probeer je niet de Bluebeards Revenge verzorgingsproducten die perfect passen bij de behoeften van elke man. Van gladgeschoren tot grizzly, elk van deze bestsellers zal zijn stijl wat glans geven.

3. DE SWAG MAN

Hij is avontuurlijker als het op zijn garderobe aankomt, de trendsetter en de afgunst van al zijn vrienden. Hij is de man van de swag. Dit cadeau, dat nuttig en trendy is, zal hem nog meer pit geven! Hij kan de show stelen in een paar van deze funky sokken voor mannen; met ingewikkelde, excentrieke patronen in een assortiment van kleuren. Deze klassieke alledaagse sokken houden hem comfortabel en stijlvol, zodat hij zijn beste beentje voor kan zetten.

4. DE GADGET GOEROE

Gadgets, gadgets, en nog eens gadgets! Het favoriete speelgoed van deze man is alles wat snugger en een beetje TECHnisch is. Maar waar laat hij alles?

De Man Stand kan uw man helpen beter georganiseerd te zijn. Het is functioneel, uniek en stijlvol en is het perfecte cadeau voor de man die alles heeft; het telefoon oplaadstation en organizer heeft een plek voor een portemonnee, horloge, sleutels, en een mobiele telefoon.

Gemaakt van de hoogste kwaliteit, massief Kiaat of vurenhout, waardoor het een rustiek-chique en glanzende buitenkant heeft. Een eenvoudige 2-delige montage en daar heb je het, een slanke home organizer.

5. DE MEESTER VAN HET MYSTERIE

Winkelen voor die man in je leven kan soms ontmoedigend en lastig aanvoelen. Bij elke feestdag of verjaardag, die rond rolt is het angstige gevoel dat komt met het kiezen van het perfecte cadeau. Laat de keuze over aan de professionals en kies voor de Lover’s Mystery Gift Box.

Met niet slechts één geweldig cadeau, maar meerdere, allemaal zorgvuldig gekozen en praktisch. Deze mystery gift box bevat: 1 paar stijlvolle herensokken (maat 8 – 11.5), creditcard multi-tool, kruiden shaker, een mysterieuze verrassing, en een speciale zoete traktatie. Dit alles compleet met verpakking en een gethematiseerde cadeaukaart. Alles waar een man van zou houden in een handomdraai.

6. DE FITTE MAN

Gepassioneerd om fit te blijven en gezond te blijven. Hij mist nooit een training en zweet zich door de strenge winterkou heen. Dit is een jongen die goed voor zichzelf zorgt en wat hij ook doet, hij ziet er goed uit. Waarom koop je hem niet iets wat hij niet alleen leuk vindt, maar ook nodig heeft. Deze weerstandsbanden zijn het ultieme cadeau voor de fitte kerel.

Ze kunnen op zichzelf worden gebruikt voor gerichte spiertraining of worden toegevoegd aan een regelmatige trainingsroutine. Ze zijn geweldig om te gebruiken voor zowel stretching als weerstand. Het veelzijdige karakter van deze banden maakt ze ideaal voor alle soorten fitnesstraining. Perfect voor het bereiken van zijn gewenste lichaamsbouw.

7. DE FERVENTE AVONTURIER

Hij neemt zijn hobby’s tot het uiterste en is een risiconemer, een waaghals met een voorliefde voor avontuur. Laat hem zien hoeveel je van hem houdt door zijn levensstijl te omarmen, in een meer romantische setting. En dan heb ik het niet over de slaapkamer, hoewel ik zeker weet dat hij het niet zou afkeuren. Wees een beetje gewaagd en maak een extreem gebaar.

Koop een ervaringsvoucher om in de toekomst te gebruiken, een romantisch diner voor twee tussen de sterren. Een diner in de lucht, een perfecte combinatie van romantiek en avontuur. Het is misschien geen prive-aangelegenheid, maar het is zeker een riskante. Dit is een ervaring die hij nooit zal vergeten. En zal hem er ongetwijfeld aan herinneren dat jij een risico waard was!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.